ZXP 9 kortprinter

ZXP 9 kortprinter

ZXP Series 9 fra Zebra Technologies er den største og mest professionelle kortprinter. Her anvendes en printteknik som hedder Re-Transfere. Det betyder at ZXP Series 9 printer helt perfekte og klare farver på hele kortfladen og helt ud til kanten på kortet.

Re-Transfer printer og laminerer kortet med en slidstærk topfilm som dels sikrer farverne ikke så nemt bleges af sollyset, men også gør kortet ekstra slidstærkt. Re-Transfer er også teknikken du skal anvende til print på kort med ujævn overflade – f.eks. MiFare, chipkort eller SIM kort.

ZXP Series 9 kan også leveres med lamineringsstation som kan lægge et ekstra laminat oven på kortet. F.eks. kan du påføre et sikkerhedslaminat med holografi der gør at kortet ikke så nemt kan kopiers.

Ligesom med de øvrige kortprintere i Zebra familien kan ZXP Series 9 leveres som enkeltside eller som dobbeltside printer og kan leveres med forskellige kodemoduler til magnetkode, chip aflæsning/kode – både MiFare berøringsfrie kort og contact chip kort.

Bestil ZXP 9 her

Zebra ZXP Series 7

Zebra ZXP 7 er den robuste printer til de større printopgaver. ZXP7 printer et farvekort på kun 10 sekunder og har plads til 200 kort i magasinet. Farvebånd som bruges i ZXP7 har plads til 750 farve print og hvis du printer rent sort, er der farvebånd nok til 5.000 kortsider. ZXP 7 kortprinteren, leveres som standard model med USB tilslutning og Ethernet tilslutning – og kan leveres med indbygget magnetkode modul, Mifare chip koder eller contact chip koder. ZXP 7 kan også leveres med lamineringstation. ZXP 7 kan leveres som enkeltside model eller som dobbeltside model hvor forsiden og bagsiden af kortet printes i een arbejdsgang

Oversigt:

  • Robust og hurtig kortprinter
  • Driftsikker og bruger venlig
  • Windows standard installation
  • Høj kapasitet kort magasin og farvebånd

pdf Hent datablad