Om os

Om os

idonline og Zebracard.dk er specialist i levering af løsninger til plastikkort. F.eks. leverer vi en komplet løsning til brug for print af studiekort, ID kort, Gavekort, medlemskort, fødevare godkendte prisskilte og andre former for plastikkort.

Med mere end 10 års erfaring i udvikling og salg af løsninger til print af Plastikkort, har vi samlet en bred vifte af løsningsmuligheder som vi rigtigt gerne deler med vores kunder – Man kan godt sige, at vi er “plastikkort nørder” hos idonline og Zebracard

I gennem årerne har vi leveret kortprinterløsninger til flere end 3.000 danske og udenlandske kunder – det gør os til en af de allerstørste leverandører af  kortprintere og plastikkort i Europa.

Hos zebracard og idonline er kundeservice ikke en afdeling – det er en fælles holdning og kultur som vi alle har i virksomheden. Vi kender betydningen af, at yde en professionel support til vores kunder – både i forbindelse med valg af løsning, men også support til installation og idriftsætning af kortprinterne.

Som den eneste virksomhed i Danmark, er idonline og Zebracard udpeget som “Zebra Advanced Card Printer Specialist” og “Zebra Printer Repair Specialist” – Det betyder, at vi som de eneste som kan supportere og servicere Zebra kortprinter lokalt i Danmark.

Zebracard.dk er en del af idonline ApS – du kan besøge idonline på denne side www.idonline.dk.

Zebra Technologies er en af verdens førende producenter af kortprinter og etiketprintere til store og små opgaver. Zebra Technologies er også navnet bag de mest professionelle stregkodescannere og håndholdte computere (PDA)