ZXP 7 kortprinter

ZXP 7 kortprinter

Zebra ZXP 7 bruges når du printer plastikkort i høj volume og driftsikkerheden derved er altafgørende. Zebra’s nye ZXP 7 er hurtig, simpel og brugervenlig både i drift og i vedligeholdelse. Den har et smart og innovativt design, og du får fuld valuta for pengene. ZXP 7 leverer professionelle printede kort med præcise og skarpe farver.

ZXP7 kan printe i 4-farvet billede tryk på hvide plastik kort i formatet 86 mm x 54 mm. Plastikkortet kan være i en tykkelse som Dankort men ZXP 7 kan også printe på tynde plastikkort til burg som visitkort.

ZXP 7 kortprinteren tilsluttes som standard via USB kabel til PC men lleveres også som standard med intern printserver således ZXP 7 kan opsættes og tilsluttes som netværksprinter med IP adresse. Denne tilslutning anvendes hvor 2 eller flere brugere skal kunne udskrive kort på ZXP 7 kortprinteren.

Alle kortprinterne i Zebra familien installeres som standard Windows printer med en almindelig Windows driver – Det betyder at du på ZXP 7 kortprinteren kan designe og printe kort fra alle de programmer du i forvejen kender. Når du installerer driveren til Zebra ZXP 7 kortprinter, bliver der samtidigt installeret design eksempler som er opsat som standard Word dokument.

Zebra ZXP 7 kortprinteren kan også leveres med magnetkode modul så du samtidigt med print af kort også kan kode magnetstriben på bagsiden. ZXP 7 kan også leveres med modul til at kode MiFare eller contact chip ligesom der kan påmonteres en lamineringsstation som gør at ZXP 7 kan printe kort og efterfølgende lægge et sikkerhedslaminat oven på kortet – dette bl.a. for at gøre kortet mere sikkert og slidstærkt.
Når du skal anvende en kortprinter med kode moduler, er det nødvendigt at installerer et designprogram –Cardpresso – hvor du dels designet kortet med grafik, logoer og evt. stregkoder og dels opsætter kode værdien.

Både ZXP 7 kortprinteren og Cardpresso er opbygget så brugervenligt at selv ikke IT kyndige personer nemt kan betjene det.

Selve installationen af ZXP 7 kortprinteren foretages nemt på få minutter og du er derfor i gang med design og print af kort på rekordtid.

Bestil ZXP 7 her

Zebra ZXP Series 7

Zebra ZXP 7 er den robuste printer til de større printopgaver. ZXP7 printer et farvekort på kun 10 sekunder og har plads til 200 kort i magasinet. Farvebånd som bruges i ZXP7 har plads til 750 farve print og hvis du printer rent sort, er der farvebånd nok til 5.000 kortsider. ZXP 7 kortprinteren, leveres som standard model med USB tilslutning og Ethernet tilslutning – og kan leveres med indbygget magnetkode modul, Mifare chip koder eller contact chip koder. ZXP 7 kan også leveres med lamineringstation. ZXP 7 kan leveres som enkeltside model eller som dobbeltside model hvor forsiden og bagsiden af kortet printes i een arbejdsgang

Oversigt:

  • Robust og hurtig kortprinter
  • Driftsikker og bruger venlig
  • Windows standard installation
  • Høj kapasitet kort magasin og farvebånd

pdf Hent datablad

Bestil ZXP 7 her