Studiekort

Studiekort

Studiekort til eleverne printes nemt med Zebra kortprinter og det tager kun få sekunder! Det er mange skoler rigtigt glade for – og den lave pris pr. studiekort gør dem endnu gladere!

Med Zebra kortprinter kan skolen hurtigt og nemt printe studiekort til eleverne. Zebra ZXP serie kortprinter er den mest populære printermodel som allerede anvendes på flere end 300 skoler i Danmark.

Zebra kortprinter er brugervenlig og er den kortprinter som har de laveste driftsomkostninger – Et færdigt printet studiekort – printet på Zebra ZXP 3 koster kun kr. 2,17. Zebra kortprinteren installeres med en Standard Windows driver – hvilket betyder at du kan printe studiekort direkte fra administrative systemer som f.eks. Lectio, Ludus, Boss og andre systemer. Zebra ZXP 1 og ZXP 3 modellerne kan ligeledes leveres med driver til Mac IOS.

Når du bestiller en Zebra kortprinter fra os, leveres printeren sammen med brugervenligt designprogram – CardPresso – hvor du selv kan designe studiekortet med foto, logo, tekster og evt. stregkoder. Skoler som vælger en Zebra kortprinter sparer både tid og penge ved selv at printe studiekortene. Studiekortet kan printes med det samme og udleveres til eleven – Du behøver ikke bestille kortene ude i byen og vente på leveringen. Prisen på de kr. 2,17 er Danmarks laveste for et færdigt printet studiekort. Mange skoler betaler i dag op til kr. 50,- for et studiekort – altså kan skolen spare mange penge ved selv at printe studiekortene.

Ring til os på telefon 7020 7260 for mere information eller bestilling.

Vi understøtter naturligvis også elektronisk fakturering via EAN nummer.

Bestil her