ZXP 3 kortprinter

Bemærk: Dette produkt er udgået, og er erstattet af Zebra ZC300-modellen. Læs mere her.

ZXP 3 kortprinter

ZXP 3 er kortprinteren til de mindre til mellemstore opgaver. Med denne printer kan printe plastik kort i 0,76 mm tykkelse (samme format og tykkelse som dankort) eller du kan printe på 0,25 mm tynde plastikkort til f.eks. visitkort. Du printer i farver på hvide kort eller sort, hvid, guld eller sølv på farvede kort.

ZXP 3 kortprinteren tilsluttes som standard via USB kabel til PC men kan også leveres med intern printserver (ethernet kort) således ZXP 3 kan opsættes og tilsluttes som netværksprinter med IP adresse. Denne tilslutning anvendes hvor 2 eller flere brugere skal kunne udskrive kort på ZXP 3 kortprinteren.

Alle kortprinterne i Zebra familien installeres som standard Windows printer med en almindelig Windows driver – Det betyder at du på ZXP 3 kortprinteren kan designe og printe kort fra alle de programmer du i forvejen kender. Når du installerer driveren til Zebra ZXP 3 kortprinter, bliver der samtidigt installeret design eksempler som er opsat som standard Word dokument.

Zebra ZXP 1 og ZXP 3 modellerne leveres ligeledes med driver til MAC IOS.

Zebra ZXP 3 kortprinteren kan leveres med magnetkode modul så du samtidigt med print af kort også kan kode magnetstriben på bagsiden af kortet. Også kodemodul til MiFare og smart / contact chip kort kan leveres til Zebra ZXP 3 kortprinteren.

CardPresso er design programmet du anvender til at opbygge og designe dine plastikkort – det er samtidigt ogso programmet du anvender til at kode magnetstriber på kortet og/eller læse eller kode chipkort. Læs mere om CardPresso og de forskellige versioner af programmet her: CardPresso

Både ZXP 3 kortprinteren og CardPrersso er opbygget så brugervenligt at alle kan betjene det – også selvom man ikke har de store IT kundskaber.

Selve installationen af ZXP 3 kortprinteren foretages nemt på få minutter og du er derfor i gang med design og print af kort på rekordtid.

Bestil ZXP 3 her

Zebra ZXP Series 3

ZebraCard ZXP 3 er den lille hurtige kortprinter til mindre og mellemstore printopgaver. ZXP 3 kortprinteren, kan leveres som standard model med USB tilslutning, Ethernet tilslutning – som enkeltside printer eller dobbeltside printer. ZXP 3 kan også leveres med kodemodul til at kode magnetstribe, MiFare eller Contact chip på kortet.

Oversigt:

  • Kompakt og fleksibel
  • Driftsikker
  • Easy-to-use
  • Farvebånd i kassetter, nemt at skifte

pdf Hent datablad

Bestil ZXP 3 her