ZXP 1 kortprinter

Bemærk: Dette produkt er udgået, og er erstattet af Zebra ZC100-modellen. Læs mere her.

ZXP 1 kortprinter

Lige nu kan vi leverer den populære Zebra ZXP 1 kortprinter som startpakke inkl. 100 plastikkort og tilhørende farvebånd – samt CardPresso design software – altså en komplet startpakke med alt hvad du skal bruge for kun kr. 4.490,-.

Normalprisen for Zebra ZXP 1 kortprinteren er kr. 9.860,- Vi tilbyder dig dermed hele 55% rabat på denne kampagne pris.

Zebra kortprinter har helt unik farvestyring som sikrer dig ensartet printkvalitet på alle kortene du printer – også selv om du printer 10 eller 50 kort i træk. Netop denne farvestyring er der ingen andre kortprintermodeller i samme prisklasse som har – Det er bl.a. derfor at Zebra kortprinterne bliver valgt af langt de fleste kunder.

Zebra kortprinterne har også nogle af de laveste driftsomkostninger til farvebånd og plastikkort – Det koster således kun kr. 2,69 at printe et færdigt ID kort, Studiekort eller medlemskort med Zebra ZXP 1 kortprinteren. Og ønsker du at printe fødevare godkendte prisskilte med hvid tekst på et sort plastikkort, er driftsomkostningen for et færdigt printet kort kr. 1,73

Prisen er listet ekskl. moms og gældende til og med september 2018.

Bestil ZXP 1 her

Zebra ZXP Series 1

ZXP 1 er en brugervenlige og smart kortprinter til de mindre printopgaver. ZXP 1 serie kortprinteren, kan leveres som standard model med USB tilslutning eller Ethernet tilslutning – og kan leveres med indbygget magnetkode modul

Oversigt:

  • Kompakt, fleksibel og smart kortprinter
  • Driftsikker
  • Brugervenlig
  • iSeries-funktionalitet

pdf Hent datablad

Zebra ZXP serie 1 kortprinter kan printe i 4-farvet billede tryk på hvide plastik kort i formatet 86 mm x 54 mm. Plastikkortet kan være i en tykkelse som Dankort men også ZXP 1 kan også printe på tynde plastikkort til burg som visitkort.

ZXP 1 kortprinteren tilsluttes som standard via USB kabel til PC men kan også leveres med intern printserver således ZXP 1 kan opsættes og tilsluttes som netværksprinter med IP adresse. Denne tilslutning anvendes hvor 2 eller flere brugere skal kunne udskrive kort på ZXP 1 kortprinteren.

Alle kortprinterne i Zebra familien installeres som standard Windows printer med en almindelig Windows driver – Det betyder at du på ZXP 1 kortprinteren kan designe og printe kort fra alle de programmer du i forvejen kender. Når du installerer driveren til Zebra ZXP 1 kortprinter, bliver der samtidigt installeret design eksempler som er opsat som standard Word dokument.

Zebra ZXP 1 kortprinteren kan også leveres med magnetkode modul så du samtidigt med print af kort også kan kode magnetstriben på bagsiden.
Når du skal anvende en kortprinter med kode moduler, er det nødvendigt at installerer et designprogram –Cardpresso – hvor du dels designet kortet med grafik, logoer og evt. stregkoder og dels opsætter magnetkode værdien.

Både ZXP 1 kortprinteren og Cardpresso er opbygget så brugervenligt at selv ikke IT kyndige personer nemt kan betjene det.

Selve installationen af ZXP 1 kortprinteren foretages nemt på få minutter og du er derfor i gang med design og print af kort på rekordtid.

Alle Zebra kortprintere leveres med 2 års garanti – og i samme periode yder vi dig gratis telefon support. Hos Zebracard og IDonline er vi kendte for vores høje servicestandard og kyndige support. Du bliver derfor ikke ladt i stikken når du vælger en brugervenlig og smart kortprinter fra Zebra.

Se mere om Zebracard større kortprinter modeller ZXP 3 og ZXP 8.

Bestil ZXP 1 her