Medlemskort

Medlemskort

Nu kan du selv printe medlemskort – det er hurtigt og sikkert billigere end du tror! Med en kortprinter fra Zebracard printer du nemt selv printe flotte og professionelle medlemskort i farver og med foto, tekster og evt. stregkoder.

Du kan printe dine professionelle medlemskort fra en pris på under kr. 1,- pr. kort – hvis du f.eks. printer sort tryk på hvide kort eller du kan printe dine kort med farveprint for kr. 2,17 pr. kort. Medlemskort i plastik har standard formatet 86 mm x 54 mm det er samme tykkelse og format som Dankort eller sygesikringsbevis.

Medlemskort printes i Zebra kortprinter ved, at farve fra farvebåndet brændes ned i overfladen på kortet – det printede kort skal altså ikke ligge og  tørre før de kan udleveres og skulle det ske atkortet kommer en tur i vaskemaskinen sker der intet ved det – det kan de traditionelle laminerede medlemskort ikke klare.

Den mest populære kortprinter til print af medlemskort er Zebra ZXP 3 modellen. Printeren installeres som en almindelig Windows printer og derfor kan du designe og printe dine kort i de programmer du i forvejen har installeret – f.eks. Word, Excel eller Publisher. Zebra ZXP 1 og ZXP 3 modellerne kan ligeledes leveres med driver til Mac IOS

Når du bestiller en Zebra ZXP 3 kortprinter hos Zebracard – leveres den sammen med en gratis version af CardPresso design software. Dette er et nemt og  brugervenligt program som du bruger til, at designe og printe kortene.

Zebra har udviklet kortprinterne så brugervenlige at det er nemt for ikke IT-kyndige personer at designe og printe medlemskort. Når du bestiller ZXP 3 kortprinteren fra Zebracard, medfølger der 200 plastikkort, farvebånd til print af 200 medlemskort samt CardPresso designsoftware – altsammen kan du nemt installere på få minutter. Du er altså hurtigt igang med at printe jeres plastikkort.

Medlemskort kan bruges til f.eks. museum, sportsklubber, foreninger, loyalitetsklubber, butikker og mange andre områder hvor men gerne vil udstede professionelt dokumentation for medlemskab.
Når du udsteder medlemskort er det også muligt at noterer kontingentperioden på kortet som en slags udløbsdato og nogle vælger en farvekode for perioden på kortet – så kan du nemt se om medlemmet har fornyet medlemskabet.

Nu tænker du sikkert på – at det nok er billigere at få printet medlemskortene ude i byen, frem for at skulle printe kortene selv?

Det er klar at når du selv skal print medlemskortene, skal du investere i en kortprinter – men med en pris på et færdigt printet kort i farver på kr. 2,17, sparer du rigtigt mange penge når du selv printer kortene – sammenlignet med de priser du skal betale for at få printet medlemskortene  ude i byen. Og så har du ydermere fleksibiliteten ved selv at have printeren installeret – Nu skal du ikke samle medlemmer sammen til en fælles kortbestilling og vente på leveringen. Du printer selv det eller de kort som du har brug for præcis når du har brug for det – uden ventetid.

Kontakt og gerne for yderligere information – Telefon 7020 7260

Bestil her