ID kort

ID kort

Med en Zebra kortprinter kan virksomhederne nemt printe professionelle id-kort med foto til medarbejderne

Det er i dag karv om at alle medarbejdere på f.eks. byggepladser, skal bære synligt ID kort med foto og firmanavn. Med en Zebra kortprinter startpakke får du alt hvad du skal bruge for at opfylde disse krav – En kortprinter fra Zebracard leveres inkl. plastikkort, farvebånd og designsoftware – ligesom vi har et bredt udvalg af kortholdere, clips og yoyo.

Zebra kortprinterne er yderst brugervenlige printer som nemt kan betjenes af medarbejdere, selv uden at have de store IT færdigheder. Zebracard har printerne m.m. på lager i Danmark og kan derfor levere fra dag til dag. Det betyder at I hurtigt kan komme igang med at forsyne jeres medarbejdere med professionelle ID kort. Og prisen for at printet ID kort er den laveste på markedet –  Et færdigt ID kort med farve foto, logo og tekst koster kun kr. 2,17 når du f.eks. printer det på en Zebra ZXP 3 kortprinter.

– og du får i øvrigt gratis plastikkort, farvebånd og kortholdere med ti de første 200 medarbejdere når du bestiller en Zebra ZXP 3 kortprinter startpakke.

Zebra ZXP 3 ID kort printer leveres sammen med brugervenligt designprogram – CardPresso – hvor du selv kan designe ID kortet med farve foto, logo, tekster og evt. stregkoder.

Ring til os på telefon 7020 7260 for mere information eller bestilling.

Bestil her