Aktuelle kampagner

Aktuelle kampagner

Zebra ZC100 startpakke

Komplet startpakke indeholdende ZC-100 kortprinter, 200 plastikkort, 1 stk. farvebĂĄnd til fuld farveprint pĂĄ 200 kort, 1 stk. CardPresso design og print software. Alt hvad du har brug for til at printe fx. ID kort og studiekort.

Kr. 4.890

Læs mere om tilbuddet

Bestil her

Zebra ZC300 startpakke

Komplet startpakke indeholdende ZC-300 kortprinter, 300 plastikkort, 1 stk. farvebånd til fuld farveprint, 1 stk. CardPresso design og print software samt prøvepakke med diverse kortholdere, yoyo, clips og lanyards.

Kr. 6.999

Læs mere om tilbuddet

Bestil her

ZC350 bundle

Zebra ZC350 startpakke

Komplet startpakke indeholdende ZC-350 kortprinter, 200 plastikkort, 1 stk. farvebånd til fuld farveprint, 1 stk. CardPresso design og print software samt prøvepakke med diverse kortholdere, yoyo, clips og lanyards.

Fra kr. 7.490

Læs mere om tilbuddet

Bestil her

Vi tilbyder kortprinter, som komplette startpakker inkl. kort, farvebånd og software, til tilbudspriser. Vores udvalg byder på flere forskellige kortprintere, der kan opfylde dine ønsker og behov for print af plastikkort. Vores aktuelle tilbud for kortprintere er især velegnet til dig, der leder efter en printer, der kan printe korttyper som ID-kort, gæstekort, medlemskort og studiekort.

Kortprinterne i vores kampagnetilbud kommer alle med mange funktioner såsom høj kvalitetsprint og meget brugervenlig betjening. Med CardPresso design software kan du nemt designe og printe dine plastikkortet med f.eks. firmalogo, foto, tekster og stregkoder – præcis som du ønsker dig.

Et printet plastikkort fungerer som en forlængelse af dit brand, og det er derfor vigtigt at have en kortprinter, der kan gengive din forretnings visuelle identitet, hvilket vores printere kan. Udover kortprinternes mange funktioner, er de også praktiske og nemme at betjene. De fylder ikke ret meget og optager derfor kun ganske lidt plads på dit kontor.

Vores kortprinter tilbud egner sig derfor til dem, der leder efter en printer, der er:

  • Brugervenlig
  • I høj kvalitet med skarpt farveprint
  • Kompakt design
  • Lave driftsomkostninger

Se udvalget af vores kortprinter tilbud her pĂĄ siden.

Billig kortprinter i høj kvalitet

En billig kortprinter behøver ikke være af elendig kvalitet.

Både Zebra printere og MagiCard Pronto printere er kendetegnet ved høj kvalitet til lav pris.

Kvalitet behøver ikke koste ret meget. Vi har en række printere på tilbud, der kan opfylde alle dine ønsker og krav til print af professionelle plastikkort til en billig pris. Udover deres mange brugervenlige funktioner, medfølger en lang række tilbehør. Bestiller du kortprintere fra Idonline, medfølger der startpakke med farvebånd, plastikkort og designsoftware.

Du er med andre ord klar til at printe kort ud med det samme og behøver ikke at bestille farvebånd og plastikkort separat. Hvis du leder efter en billig og brugervenlig kortprinter, er vores kortprinter med startpakke til kampagnepris derfor et yderst oplagt valg.

Vores billige kortprintere til attraktive kampagnepriser er særligt velegnet til de prisbevidste, der samtidigt ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Vi har kortprintere, farvebĂĄnd og plastikkort pĂĄ lager i Danmark og kan derfor levere fra dag til dag.

Brug for vejledning?

Ring for yderligere informationer eller bestilling pĂĄ tlf. 7020 7260 eller send en mail pĂĄ salg@idonline.dk.